NAS-hotell

Ett NAS-hotell skiljer sig mot vår andra lösning då våra kunder själva driftar sin backup. Datadelen hjälper kunden att identifiera vilka behov kunden har och tar sedan steget vidare och kollar på vilket NAS-hotell som passar bäst. Datadelen har olika prenumerationsnivåer. Tjänsten går till som så att Datadelen köper in hårdvara och installerar servern hos kunden. Kunden hyr sedan tjänsten ifrån Datadelen och får support samt hjälp med att övervaka att allt fungerar korrekt. Det går även att komplettera lösningen med en extra NAS som står i Datadelens serverhall. Detta gör att all data blir dubbelt så säker då den dels lagras hos kunden och dels hos Datadelen. Det gör att all data lagras på två fysiska platser vilket gör att eventuella inbrott, bränder eller andra katastrofer fortfarande gör att all data finns intakt.

Datadelen använder olika typer av NAS-lösningar och vi vill gärna besöka er och sedan rekommendera vilken nivå som passar er bäst.
För priser så kan ni kolla vår hemsida under NAS-Hotell.

Speglad servermiljö

För att säkra upp all data mot inbrott, brand eller annan form av katastrof så kan vi erbjuda en speglad NAS i vår serverhall.
Detta gör att all data synkroniseras och vid ett eventuellt inbrott, en brand eller någon annan form av katastrof som förstör all data så finns det en kopia hos Datadelen.

Prisinformation

Från 1500 SEK / månad.
Pristabell:

2TB - 1500 SEK / månad
4TB - 3000 SEK / månad
6TB - 4500 SEK / månad
8TB - 6000 SEK / månad

All data kommer i RAID-miljö för att säkra upp eventuella disk-krascher.
Spegling offererar vi separat och på begäran.

Fakturering

I samråd med kunden så skickas en faktura per månad, per kvartal eller per år beroende på vald betalningsperiod.

Uppsägningstid

När Datadelen tecknar ett avtal så finns ingen uppsägningstid.
Avtalet löper tills vidare till dess att kunden säger upp tjänsten och avtalet löper på fram till sista dagen på senaste betalningsperioden.
En uppsägning måste inkomma skriftligen till Datadelen via post eller e-post för både vår och er säkerhet.

En bekräftelse skickas alltid ut skriftligen på att vi mottagit uppsägningen samt med ett datum då avtalet löper ut.
Bekräftelsen skickas via e-post om inget annat har avtalats.